Vânzatorul se obligă să expedieze Bunurile către Cumpărător în sistem de curierat door-to-door. În momentul predării Bunurilor către societatea de curierat cu care colaborează, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrare a Bunurilor pe teritoriul României.

KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu va pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

1. Curierat: Livrare în 1-4 zile. Prețul transportului se afișează la Checkout și poate varia între 20 și 100 de lei în funcție de greutatea finală a comenzii tale.

2. Ridicare personală din depozitul KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu, conform următorului orar: Luni-Vineri, de la ora 8:00 la 15:00, doar după confirmarea comenzii de către Vânzător.

IMPORTANT! Suma de transport afișată este informativă și poate suferi ușoare modificări. Clientul site-ulului KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu va fi înștiințat înainte de a-i fi trimis coletul cu privire la suma de transport care suferă aceste modificări.

IMPORTANT! În luna Decembrie, sau în cazul zilelor de Sărbătoare oficiale, fiind o perioadă în care companiile de curierat sunt foarte aglomerate, pot interveni întârzieri.

IMPORTANT! Comenzilor din afara ariei de acoperire a companiei de curierat, li se mai percepe o taxă de transport suplimentară, în funcție de numărul de km suplimentari.