Cam ce ar dezbate un consumator de vin și un băutor de bere cu experiență după ce se așează împreună la o masă? Să zicem că se vor întreba de unde pot procura vin și bere de calitate.
Cei doi amici se cunosc de multă vreme și sunt buni cunoscători al vinului și al berii. Sunt conștienți de faptul că nu este ușor să găsești un vin și o bere de calitate.
Ideea de a introduce și pe alții în această lume interesantă s-a născut în timpul unei degustări de vin. Astfel s-a născut și ideea unui magazin virtual (webshop), iar după studierea pieței din Ungaria, cei doi amici și-au pus planul în practică: importarea de vinuri și beri de calitate, cu livrare rapidă și la un preț accesibil.

Ce este Klings? Un magazin unde găsești doar băuturi de calitate!

În prezent vă oferim diferite tipuri de vin și bere, dar suntem convinși că în timp vom avea și surprize plăcute.

Klings – The Drinks – doar produse de calitate!

DATE COMERCIALE


Miről elmélkedhet iszogatáskor egy tapasztalt borfogyasztó egy gyakorlott sörfogyasztóval? Például arról, hogy honnan szerezhetne jó minőségű bort és sört. A két cimbora hosszú évek óta ismeri egymást, otthonosan mozog az italok világában és azt is tudja, hogy jó bort és sört nem könnyű beszerezni.
Borozgatás közben merült fel az ötlet, hogy érdemes lenne másokat is bevezetni ebbe a különleges világba. Így született meg többek között egy webáruház (webshop) ötlete, majd a magyarországi piac feltérképezése után a két cimbora nekivágott a feladatnak: minőségi söröket és borokat behozni, elérhető áron, gyors kiszállítással.

Mi a Klings? A bolt, ahol csak minőségi italokat találsz!

Jelenleg bor- és sörfajták között tudsz válogatni, viszont biztosak vagyunk benne, hogy idővel lesznek itt még kellemes meglepetések is.

Klings – The Drinks – kizárólag minőségi termékek!