Plata

Plata se face doar cu cardul la plasarea comenzii. Încasăm și plată ramburs.

Procesarea comenzii

Comenzile sunt procesate și predate la curier în ziua plasării lor sau ziua următoare, excepție fiind zilele de Sâmbătă și Duminică.

Comenzile de bere plasate după ziua de Joi ora 15:00 vor fi procesate și predate la curier Luni. Procedăm astfel pentru a evita ca berea să-și petreacă weekendul în depozitul companiei de curierat.

Livrarea

Livrarea se face folosind serviciile Sameday. În majoritatea cazurilor coletul ajunge în 24-48 de ore de la expediere. În cazuri excepționale, livrarea poate dura mai mult, caz în care vă recomandăm contactarea companiei de curierat pentru urgentarea livrării.

Costul de transport este calculat la plasarea comenzii și se calculează în funcție de greutatea coletului.

Livrarea nereușită

În cazul în care livrarea nu a reușit pentru că adresa sau numărul de telefon au fost greșite, iar coletul ajunge înapoi la noi, clientul va achita returul și taxele de retrimitere.

În cazul în care coletul nu ajunge să fie livrat, iar vinovată se face compania de curierat, vom retrimite coletul gratuit.

Colet deteriorat

În cazul în care, în urma transportului, coletul este deteriorat de așa natură încât una sau mai multe doze sau sticle au fost sparte, vom emite un cod de discount în valoarea dozelor/sticlelor deteriorate sau vom returna suma plătită pe dozele deteriorate.

Comanda greșită

În rarul caz în care coletul nu conține toate produsele comandate sau alte produse decât cele comandate, vom emite un cod de discount în valoarea dozelor/sticlelor lipsă/greșite sau vom returna suma plătită pe dozele/sticlele lipsă/greșite.

 

Vânzatorul se obligă să expedieze Bunurile către Cumpărător în sistem de curierat door-to-door. În momentul predării Bunurilor către societatea de curierat cu care colaborează, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrare a Bunurilor pe teritoriul României.

KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

1. Curierat: Livrare în 1-4 zile. Prețul transportului se afișează la Checkout și poate varia între 20 și 100 de lei în funcție de greutatea finală a comenzii tale.

2. Ridicare personală din depozitul KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu, conform următorului orar: Luni-Vineri, de la ora 8:00 la 15:00, doar după confirmarea comenzii de către Vânzător.

3. Plată ramburs

IMPORTANT! Suma de transport afișată este informativă și poate suferi ușoare modificări. Clientul site-ulului KLINGS THE DRINKS / www.klings.eu va fi înștiințat înainte de a-i fi trimis coletul cu privire la suma de transport care suferă aceste modificări.

IMPORTANT! În luna Decembrie, sau în cazul zilelor de Sărbătoare oficiale, fiind o perioadă în care companiile de curierat sunt foarte aglomerate, pot interveni întârzieri.

IMPORTANT! Comenzilor din afara ariei de acoperire a companiei de curierat, li se mai percepe o taxă de transport suplimentară, în funcție de numărul de km suplimentari.