Plata produselor comandate de pe site-ul klings.eu se poate efectua:

– în avans, plata online cu cardul. Tranzacția va fi procesată de NETOPIA Payments, https://www.mobilpay.ro/public/, compania prin intermediul căreia se realizează plăți online în România. Garantăm returnarea integrală a banilor în cazul în care comanda nu se va finaliza.

– pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului cu numele KLINGS THE DRINKS;

– plată ramburs la curier.

 

Garantarea serviciului de plata online cu cardul:

– Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

– Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

– Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments. Siguranța informațiilor Dumneavoastră este garantată de faptul că NETOPIA Payments nu stochează datele confidențiale ale cardului Dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile Dumneavoastră sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.